PVC vloeren van Quickstep

Gelet op de vele kwaliteiten van het merk Quickstep, is jouw keuze voor een Quickstep laminaatvloer wel te begrijpen. Zo is er onder andere het zeer matte Quickstep Impressive laminaat, het enorm lange Quickstep Largo laminaat of het budget vriendelijke Quickstep Classic laminaat. Het enige dat je daarna nog wel moet beslissen is voor welk uiterlijk en welke kleur je gaat. Ga je voor een lichte vloer, dat je kamer een ruime, rustige uitstraling geeft? Een kleur waar je een moderne, Scandinavische sfeer mee kunt creëren? Of ga je liever voor een donkere tint, dat zal zorgen voor een warme, knusse ambiance

Verschillende soorten Quickstep vloeren die wij leveren:

Quick Step Laminaat Creo

Elk merk heeft een instapmodel en voor Quick Step is dat de Creo Serie.  U heeft keuze uit de kwaliteit van Quick Step maar dan voor een zeer voordelige prijs. Vloeren in deze serie hebben geen V-groef. de 7 mm dikke planken zorgen er voor dat het geschikt is voor licht intensieve gebruikte ruimtes.Met een garantie van 20 jaar zit dus ook met deze serie goed voor vele jaren. Makkelijk zelf te leggen door de klikverbindingen van Quick Step. Deze vloeren  zijn te leggen in combinatie met vloerverwarming.

Quickstep Laminaat Largo

Quickstep Laminaat Largo is de langste en tevens ook de breedste plank van Quickstep. Met planken van maar liefst 2,05 meter lang en 20,5 cm breed straalt het klasse en kwaliteit uit. De planken hebben een dikte van 9,5 mm wat garant staat voor een mooi massief geluid.

Majestic Quick Step Vloeren

De Majestic collectie van Quick-Step is van een andere wereld, ze verschillen erg van de andere collecties. De Majestic collectie heeft een extreem luxe en ruime uitstraling, en tilt je interieur naar een hoger niveau dankzij de breedste en langste laminaatplanken die Quick-Step ooit produceerde. De planken van de Majestic collectie zorgen voor een groots effect; ze hebben natuurgetrouwe kleuren en texturen, en bovendien zeer waterbestendig.
De vloer heeft een v-groef rondom. Quickstep Laminaat Largo heeft 14 verschillende dessins waaronder Merbau en Eik Witvernist, maar ook trendy kleuren zoals Eik Grijs.
Vloeren-centrum is officieel dealer van Quickstep en bezorgt razendsnel in België en Nederland voor de scherpste prijs.

 

Quickstep PVC vloeren

Wil je de Quickstep pvc vloer in het echt bekijken? Dat kan nu gelukkig weer! Onze showrooms zijn helemaal voorbereid op jouw komst en we voldoen aan alle maatregelen om jouw bezoek veilig maar ook leuk en inspirerend te maken. Onze vloerenspecialisten staan klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw woonsituatie. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is op onderstaande link klikken en aan te geven dat je een afspraak wilt maken. We zien je dan snel in de showroom!

Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf

PVC vloeren-centrum Utrecht. In onze showroom vertellen we u graag meer over alle producten en labels van het PVC-assortiment. We denken graag met u mee.

PVC vloeren

Een PVC vloer is niet meer weg te denken uit de wereld van vloeren. Waar ligt het geheim van dit succes? PVC vloeren zijn enorm sterk, gebruiksvriendelijk én hebben een heel realistisch hout of steenprint. Online hebben wij slechts een kleine selectie van onze PVC vloeren. Kom langs in onze showroom om de PVC vloeren te bekijken.

Ruim 15 jaar ervaring + meer voordelen

Wij hebben oog voor detail en gevoel voor sfeer. Graag zorgen wij van A tot Z voor uw pvc vloer. Bij Vloeren-Centrum kunt u niet alleen een PVC vloer kopen, maar ook uw vloer laten opmeten, egaliseren en plaatsen. Een tevreden klant, daar stropen wij onze mouwen graag voor op! Een pvc vloer online kopen bij Vloeren-Centrum? Dat levert deze voordelen op:

  • Breed assortiment aan PVC vloeren
  • Advies op locatie
  • Professionele egaliseerservice
  • Vakkundige legservice

Diverse merken PVC vloeren

Bij vloeren-centrum.nl hebben wij een enorm assortiment aan PVC vloeren in verschillende kleuren, patronen en legmethodes. Van donkere vloeren tot lichte vloeren, van houtstructuren tot steenstructuren en van planken, tegels tot visgraat.

Houdt u van een stoere look, dan is een pvc vloer met een gave betonlook een absolute aanrader. Neem een kijkje in ons brede assortiment en ontdek de PVC vloer online die bij uw interieur past.

Deze A-merken pvc vloeren kunt u in ons assortiment vinden:

Bij ons is uw aankoop veilig. Als CBW-erkend bedrijf hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties, namelijk een 3 jaar (afbouwende) productgarantieeen aanbetalingsgarantie en een onpartijdige klachtafhandeling.

Heeft u een vraag ?

contact-methods-phone-icon-512x512-pixel-3 +31 (0) 30 – 238 40 07

Of kom nu langs!

Adres:  Zonnebaan 16 Utrecht

Ergens al een offerte?

Wij zijn altijd goedkoper! Vergelijk direct!​

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u direct terug om  een tegenaanbod te doen.