lamelparket eiken vloer
Lamelparket
Bent u op zoek naar een houten vloer met een
eenvoudig kliksysteem? Dan is lamelparket wat
voor u. Deze onderhoudsvriendelijke vloersoort
vindt u in alle soorten en maten bij Vloeren
Centrum. Onze adviseurs vertellen u graag hoe
u een lamelparketvloer het beste kunt leggen.

Ontdek de collectie in onze showroom in Utrecht.

Maak een afspraak

kwalitatief

breed

advies

Wat is lamelparket?

Deze variant van de houten vloer is een eiken vloer opgebouwd uit drie lagen hout. De toplaag is gemaakt van massief eiken en is twee tot vier millimeter dik. De lagen eronder, de tweede en derde laag, zijn in een hoek van 90 graden ten opzichte van elkaar verlijmd. De onderste laag van lamelparket bestaat uit een multiplexlaag.

Bij Vloeren Centrum kunt u ervoor kiezen om deze vloer met een speciale olie af te laten werken. Daarnaast zijn er ook andere afwerkingsmogelijkheden zoals het laten borstelen, roken of verouderen. Massief eiken hout is best sterk en kan tegen een stootje. Mocht uw vloer een krasje of kleine beschadiging oplopen, dan kunt u ervoor kiezen om dit eenvoudig met olie weg te werken.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Het leggen van lamelparketvloeren

Het lamelparket is voorzien van een messing en groef, wat het zelf leggen eenvoudig maakt. Bij het leggen van deze vloer moet u vooraf een geschikte ondervloer hebben. Door de speciale ondervloer wordt de warmte goed geleid en wordt de vloer geluiddempend. Het is ook mogelijk om lamelparket te verlijmen aan de ondergrond.

Zwevend leggen

Deze parketvloer kan ook zwevend gelegd worden, omdat het uit meerdere lagen bestaat en een minimale werkingskans heeft. Daarnaast is de vloer geschikt voor vloerverwarming. Wanneer u de vloer heeft verlijmd zal de warmte uit de vloerverwarming sneller door de plank komen.

Belangrijke tip: nadat u lamelparket in huis heeft gehaald, moet het een week acclimatiseren in huis.

Mozaïek parket
lamelparket vloer
lamelparket

Heeft u een vraag ?

Of kom nu Langs!

Adres:  Zonnebaan 16 Utrecht

schermafbeelding-2016-11-18-om-19-16-45

Legservice Vloeren Centrum

Lamelparket leggen kunt u zelf doen, of u kunt het overlaten aan een professionele legservice. Vloeren Centrum beschikt over een deskundig legteam dat uw lamelparketvloer en andere vloersoorten legt. Onze gespecialiseerde leggers kunnen uw vloer snel en correct leggen. Van een goed gelegde lamelparketvloer kunt u jarenlang genieten.

Patronen lamelparket

Lamelparket kan in visgraat, Hongaarse punt of Versaille patroon gelegd worden. Onze experts kunnen u adviseren over welk patroon het beste bij uw interieur past en of het patroon geschikt is voor de ruimte.

Voor meer informatie over deze vloersoort, neemt u vrijblijvend contact met ons op!

WEES NIET VERLEGEN

NEEM CONTACT OP

ADRES

Zonnebaan 16
3542 EC Utrecht

BEL ONS

Tel:   +31 (0) 30 – 238 40 07
Fax: +31 (0) 30 – 238 40 08

Ergens al een offerte?

Wij zijn altijd goedkoper! Vergelijk direct!​

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u direct terug om  een tegenaanbod te doen.