Visgraat PVC vloeren

Opzoek naar een PCV vloer in visgraatpatroon?

Waarom visgraat PVC?

Ben jij op zoek naar een visgraat PVC vloer die warmte kan absorberen, geschikt is voor een vloerverwarming en ook nog eens geluiddempend werkt? Dan ben je hier bij Vloerenbaas.nl aan het juiste adres. Bij Vloeren-Centrum hebben we een online omgeving en uiteraard kun je gemakkelijk het gehele assortiment bekijken in onze showroom.
mad nmkl
asdmn
ndanmdam,n
nkasdfnas

Visgraat PVC vloeren - Ontdek onze bestsellers

Bij Vloeren-Centrum vind je de visgraat pvc vloer die bij jouw huis, smaak en woonsituatie past. Dankzij onze jarenlange ervaring als parketspecialist hebben wij een collectie opgebouwd die voor elke woonsmaak en prijsklasse een passende parketvloer van hoge kwaliteit biedt.

Wij hebben alles in eigen beheer.

Leggen van visgraat en lamelparket, maar ook van pvc- en laminaatvloeren.

jbk

Het beste van twee werelden met een visgraat pvc-vloer

Met een visgraat pvc-vloer haal je het beste van twee werelden in huis. Enerzijds geniet je van de authentieke, klassieke uitstraling van een op hout gelijkende vloer. Anderzijds profiteer je van de vele voordelen van een duurzame vloer met een chique look. De pvc-vloer met visgraatpatroon heeft een zeer harde toplaag. De vloer ziet er schitterend uit en is vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Het visgraatmotief geeft volop dynamiek aan de vloer én aan de ruimte.

Populaire vloer vanwege natuurlijke en exclusieve uitstraling

Visgraat pvc-vloeren zijn vanwege de natuurlijke en exclusieve uitstraling bijzonder populair. De vloer is niet van echt hout te onderscheiden. De vloerdelen worden in een schuin lopend patroon gelegd, loodrecht op elkaar. Door deze legwijze ontstaat het traditionele visgraatpatroon, dat je vroeger veel in herenhuizen zag. Je kunt variëren met smalle, brede, korte of lange pvc-delen, in verschillende kleuren. Net wat bij jouw smaak en woonstijl past.

Bekijk onze vloeren in jouw eigen woonkamer

PVC vloeren geluiddempend: geen overlast

Is er sprake van geluidsoverlast door PVC vloeren? Gelukkig niet, want een van de voordelen van een PVC vloer is dat deze heel geluidsarm is. Dit is dan ook een van de redenen waarom mensen het liefst voor een PVC vloer kiezen. Vooral wanneer je in een appartement woont en je aan regels moet voldoen als het gaat om de vloer, is een PVC vloer een zeer goede keuze.

Populaire vloer vanwege natuurlijke en exclusieve uitstraling

Je ziet het steeds vaker terug in woningen: de PVC visgraat vloer. Dit bijzondere motief geeft je woning een moderne uitstraling en is daarnaast ook nog eens goed betaalbaar. Vooral wanneer je kiest voor PVC visgraat vloeren kun je profiteren van een lage prijs. En daar krijg je ook nog eens veel voor terug: een schitterende, trendy visgraat vloer PVC waar je jarenlang van kunt genieten.
Copyright © 2022 vloeren-centrum, All rights reserved. Powered by Smart-Branding.
Reviews

Wat klanten zeggen over ons

Professioneel vakmanschap

Op zoek naar een Vloer?

Stel je vraag aan een van onze specialisten. We helpen je graag.

Vul onderstaand je naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m contact met je op.

Booking

To book a class, become a member, or rent our studio, please complete this short form. We’ll get back to you as soon as we can.