stroken PVC vloeren

Opzoek naar een PCV vloer in strokenpatroon?

PVC Vloer in stroken

Een PVC vloer is van zichzelf erg duurzaam. Dit heeft te maken met het feit dat het materiaal bijzonder sterk is. In verhouding met laminaat of vinyl is een PVC vloer bijvoorbeeld een stuk sterker. Hierdoor kan het niet alleen goed tegen een stootje, maar blijft het ook van zichzelf langdurig in een goede staat. Daarmee is een investering in PVC vloeren altijd een investering voor de lange termijn. Je beleeft nog in lengte van jaren veel plezier aan je vloer.

adnasn.w
adnasn.d
sf
adnasn.kl

PVC vloeren - Kom langs in onze showroom

Bij Vloeren-Centrum vind je de pvc vloer die bij jouw huis, smaak en woonsituatie
past. Dankzij onze jarenlange ervaring als parketspecialist hebben wij een collectie opgebouwd
die voor elke woonsmaak en prijsklasse een passende parketvloer van hoge kwaliteit biedt.

Wij hebben alles in eigen beheer.

Leggen van visgraat en lamelparket, maar ook van pvc- en laminaatvloeren.

danda

Het beste van twee werelden met een visgraat pvc-vloer

Met een pvc-vloer haal je het beste van twee werelden in huis. Enerzijds geniet je van de authentieke, klassieke uitstraling van een op hout gelijkende vloer. Anderzijds profiteer je van de vele voordelen van een duurzame vloer met een chique look. De pvc-vloer heeft een zeer harde toplaag. De vloer ziet er schitterend uit en is vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Het visgraatmotief geeft volop dynamiek aan de vloer én aan de ruimte.

PVC vloer bestellen?

Ben je momenteel dus geïnteresseerd in PVC vloeren? En kies je daarbij graag voor een PVC vloer die in alle opzichten aansluit op jouw specifieke wensen? Dan is dit een mooi moment om actie te ondernemen. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreid assortiment aan PVC vloeren beschikbaar. In verschillende kleuren en met afwisselende designs. Zo heb je talloze keuzeopties om de beste uit te kiezen. Waar ben jij precies naar op zoek?
Kies voor de PVC vloer bestellen en laat jouw vloer op korte termijn helemaal tot z’n recht komen. Van een gloednieuwe PVC vloer heb je lang plezier!

Bekijk onze vloeren in jouw eigen woonkamer

PVC vloeren geluiddempend: geen overlast

Is er sprake van geluidsoverlast door PVC vloeren? Gelukkig niet, want een van de voordelen van een PVC vloer is dat deze heel geluidsarm is. Dit is dan ook een van de redenen waarom mensen het liefst voor een PVC vloer kiezen. Vooral wanneer je in een appartement woont en je aan regels moet voldoen als het gaat om de vloer, is een PVC vloer een zeer goede keuze.

Populaire vloer vanwege natuurlijke en exclusieve uitstraling

Je ziet het steeds vaker terug in woningen: de PVC vloer. Dit bijzondere motief geeft je woning een moderne uitstraling en is daarnaast ook nog eens goed betaalbaar. Vooral wanneer je kiest voor PVC vloeren kun je profiteren van een lage prijs. En daar krijg je ook nog eens veel voor terug: een schitterende, trendy PVC vloer waar je jarenlang van kunt genieten.

Copyright © 2022 vloeren-centrum, All rights reserved. Powered by Smart-Branding.
Reviews

Wat klanten zeggen over ons

Professioneel vakmanschap

Op zoek naar een Vloer?

Stel je vraag aan een van onze specialisten. We helpen je graag.

Vul onderstaand je naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m contact met je op.

Booking

To book a class, become a member, or rent our studio, please complete this short form. We’ll get back to you as soon as we can.