Service

You Are Here: Home / Service

Service

Bij Vloeren Centrum Utrecht vinden we het belangrijk u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer, die voldoet aan al uw eisen en voorwaarden. Daarom bieden wij u een service die zich volledig concentreert op het stap-voor-stap begeleiden van uw aankoop. Hierbij zorgen we ervoor dat uw vloer op de juiste manier wordt opgemeten, en indien van toepassing, gelegd zodat u er 100% zeker van kunt zijn dat u de best vloer aanschaft.

Vloeren Centrum Utrecht biedt u 100% tevredenheidsgarantie. U bent altijd gewaarborgd van de beste kwaliteit en de ideale vloer!

Voordeel van onze showroom

Bij Vloeren Centrum Utrecht kunt u alle vloeren en overige producten in onze showroom bezichtigen en in de winkel aanschaffen. In onze showroom kunt u met al uw vragen bij onze experts terecht. Ze vertellen u graag wat de toepassingsmogelijkheden zijn en welke vloer het beste past bij uw interieurwensen.

legservice vloeren centrum utrecht

Legservice

Om uw vloer zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, adviseren wij u gebruik te maken van de legservice van Vloeren Centrum Utrecht. Onze team van legservice bestaat uit erg deskundig en erkende leggers. Uw vloer worrdt professioneel gelegd en voldoet aan de hoge eisen die we bij Vloeren Centrum Utrecht hebben. Tevens is dit kenmerkend voor onze service: het leveren van de perfecte vloer aan onze klanten. Voor meer informatie over onze legservice kosten, kunt u bij onze showroom terecht. Een aantal vloeren worden ook gratis gelegd. Vraag naar de voorwaarden in de showroom.

Vloer opmeten

Na het selecteren van de vloer naar keuze, biedt Vloeren Centrum Utrecht een gratis opmeetservice. We helpen u graag met het meten van uw vloer, zodat u er zeker van bent dat u de juiste afmetingen heeft tegen de beste prijs.

Uw ervaring

Onze service eindigt niet zodra uw vloer is gelegd. Wij stellen het zeer op prijs en zijn altijd benieuwd als onze klanten de service goed hebben ervaren.We willen graag weten als deze voldoet aan de kwaliteit en verwachtingen van Vloeren Centrum.

Garantie

Vloeren Centrum heeft op alle vloeren 5 jaar garantie of meer. We zijn er trots op dat wij alleen exclusieve producten van de allerbeste kwaliteit kunnen leveren.

Vragen?

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.
E-mail: info@vloeren-centrum.nl
Tel: 030-2384007

Ergens al een offerte?

Wij zijn altijd goedkoper! Vergelijk direct!​

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u direct terug om  een tegenaanbod te doen.