Officiële dealer
Quick-step,vloeren

KWALITEITSVOLLE PVC- EN LAMINAATVLOEREN

Ruim aanbod
Quick-step,vloeren

Wilt u eerst de QuickStep Vloer zien? Kom langs in één van onze winkels in Utrecht! Vloeren-Centrum is dé vloerenspecialist van Utrecht met Quick-step vloeren op voorraad. QuickStep vloeren | Laminaatvloeren, houten vloeren en vinylvloeren. Prachtige klikvloeren, eenvoudige plaatsing en hoge kwaliteit.

Quick-Step® kent meerdere series vloeren met elk unieke afmetingen, kleuren en patronen. Bij Vloeren-centrum – officieel dealer van Quick-Step – vind je de complete collectie met alle bijbehorende accessoires. Kom naar onze showroom en kies elke serie in jouw gewenste kleur, kwaliteit en legmethode.

Header_PAL1340S_960_803
ipa4160-eik-visgraat-medium-5
quick-step-impressive-zachte-eik-grijs-im3558
quick-step-4

Bestsellers
Quick-step Laminaat vloeren
Bekijk volledige aanbod in onze showroom

Bestsellers
Quick-step PVC vloeren
Bekijk volledige aanbod in onze showroom

Wij hebben alles in eigen beheer.

Leggen van visgraat en lamelparket, maar ook van pvc- en laminaatvloeren.

90

Quick-step laminaat vloeren

Vloeren-Centrum levert niet alleen laminaat van Quick-step in plankvorm, maar ook op tegelformaat. Dat is weer eens wat anders! Verkrijgbaar in verschillende formaten.

Quick-step ontwierp de eerste volledig waterbestendige laminaatvloeren ter wereld! Laminaat leggen moeilijk? Nee joh! Quick-step vloeren in de categorie laminaat leg je eenvoudig met het Uniclic kliksysteem. Gaat het toch niet? Maakt niet uit! Vloeren-Centrum helpt je.

Quick-step PVC vloeren

Quick-Step PVC op de vloer? Wie wil dat niet? Het A-merk Quick-Step staat voor de hoogste kwaliteit op elk niveau. Je kunt er dan ook gerust op zijn dat je heel wat jaren plezier zult hebben van een schitterende vloer.  Zeker wanneer je ‘m professioneel laat leggen door Vloeren-Centrum.

Vloeren-Centrum maakt het je gemakkelijk en voordelig. Je hoeft enkel een keuze te maken uit onze Quick-Step collecties en wij doen de rest. We zorgen voor het transport en sturen onze professionele parketteurs mee voor een perfecte plaatsing van je Quick-Step vloer

Bekijk onze vloeren in jouw eigen woonkamer

Wat onderscheidt ons van de rest?

100% de beste laagsteprijsgarantie | Kom maar op met de offerte van de concurrent!

Laagsteprijsgarantie. Waarom nog teveel betalen? Bij vloeren-centrum kun je rekenen op de  laagsteprijsgarantie. Dat wil zeggen dat wanneer je ons een offerte kunt laten zien voor een vergelijkbare vloer, we je tegemoet zullen komen met een evenzo lage offerte en nog is 5% extra korting op de offerte.

Binnen 3 weken jouw pvc vloer gelegd | Wij GARANDEREN dit zwart op wit.

Laat je verrassen door onze vlijmscherpe offertes en snelle service. Je hebt al een vloer binnen twee dagen, en wanneer je gebruik maakt van onze legservice, gaan we er voor om binnen drie weken jouw vloer gelegd te hebben. Druk of niet druk.

Beste Service - De beste vloeren binnendienst staat nog steeds voor je klaar!

Beste Service

De beste vloeren binnendienst staat voor je klaar!

Wij gebruiken ALLEEN hoogwaardige producten | Géén bouwmarkt kwaliteit.

Bij Vloeren-Centrum, is het efficiënt leveren van kwalitatief hoogwaardige producten prioriteit. Samen zorgen wij ervoor dat u als klant niet misgrijpt en de juiste vloer voor de juiste toepassing gebruikt. 

GEEN onverwachte kosten achteraf | Transparant en duidelijk, wel zo fijn

Duidelijk en transparant: een belangrijk aspect in een prettige en succesvolle samenwerking.

Duidelijke all-incl. prijzen voor uw vloer | Gemakkelijk en snel.

Bij ons alleen duidelijke all-in prijzen. Geen onverwachte kosten achteraf. Weet waar u aantoe bent. 

Populaire vloer vanwege natuurlijke en exclusieve uitstraling

Bij vloeren-centrum geniet je van de allerlaagste prijzen van Nederland en de hoogste kwaliteit binnen de vloerenbranche.

Wij zijn gespecialiseerd in vloeren met leggen en garanderen  binnen 4 weken jouw vloer op te leveren! Onze parketteurs zijn professioneel en communicatief vaardig. Zekerheid, vertrouwen en klantvriendelijkheid zijn bij ons belangrijke pijlers.

Mail of bel ons op 030 – 238 40 07 met al je vragen.

Kies nu voor één van onze vloeren all-in deals | Een duidelijke prijs vooraf = Geen verrassingen achteraf!

Waarom voor ons kiezen?

Garanties CBW-erkende Woonwinkels

CBW-erkende woonwinkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met vier garanties:

2 jaar garantie

Tenminste 2 jaar garantie op je aankoop. Extra productgarantie.

Onpartijdige geschilafhandeling

Mocht je een klacht hebben en er met de ondernemer/retailer niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillenregeling, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

Nette aanbetalingsregeling

Heb je een aanbetaling gedaan en gaat de CBW-erkende winkel failliet? Dan kan je aanspraak maken op de aanbetalingsregeling

Zekerheid

CBW-erkend is het keurmerk voor woonwinkel organisaties. Kopen bij een CBW-erkende winkel betekent Zekerheid met je Aankoop.

Reviews

Wat klanten zeggen over ons

Professioneel vakmanschap

Neem contact met ons op!

Schermafbeelding 2022-10-11 om 11.03.27
Copyright © 2022 vloeren-centrum, All rights reserved. Powered by Smart-Branding.

Op zoek naar een Vloer?

Stel je vraag aan een van onze specialisten. We helpen je graag.

Vul onderstaand je naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m contact met je op.

Booking

To book a class, become a member, or rent our studio, please complete this short form. We’ll get back to you as soon as we can.