gordijnen
Gordijnen
Onze collectie gordijnen is in diverse kleuren,
dessins en afmetingen verkijgbaar. Vloeren Centrum
Utrecht heeft een uitgebreid assortiment gordijnen
in verschillende stijlen: modern, klassiek of
luxueus met veel patronen. Wij hebben ze in elke
denkbare stijl en kleur. Kies uw stof, plooi en
afmeting en wij maken een gordijn op maat. Vraag
naar de mogelijkheden aan onze adviseurs.
a house of happiness gordijnen
A House of Happiness
kobe gordijnen
Kobé
Style by ABZ

Heeft u een vraag ?

contact-methods-phone-icon-512x512-pixel-3 +31 (0) 30 – 238 40 07

Of kom nu langs!

Adres:  Zonnebaan 16 Utrecht

schermafbeelding-2016-11-18-om-19-16-45

Gordijnen kopen: alle soorten, op maat en meer mogelijkheden

Wilt u een gordijn van kwaliteit kopen? Houdt u van verduisterende of lichtdoortlatende gordijnen. Met of zonder print? Ontdek het assortiment van Vloeren Centrum in onze showroom in Utrecht.

Onze merken gordijnen

We zijn officiële leveranciers van de volgende merken:

  • A house of happiness
  • Kobe

Naast hanggordijnen kunt u ook uw raam decoreren met onze rolgordijnen.

Kwaliteit

Raambekleding wordt met de jaren steeds populairder en ze zijn ook beter ontwikkeld. Klanten hebben tegenwoordig meer wensen, waardoor er diverse gordijnen worden gemaakt die perfect op maat zijn. Of ze zijn voorzien met de meest uiteenlopende eigenschappen, zoals verduisterend of geluidswerend.
Raambekleding is een decoratief hoogtepunt en zet de toon in uw interieur. Vloeren Centrum heeft diverse gordijnstoffen, kleuren en gordijnen in elke mate van transparantie.

Onze deskundigen kunnen uw gordijn op maat maken waardoor u uw raambekleding persoonlijker kan maken. Voor meer vragen over onze maatwerkmogelijkheden, neemt u contact op. We maken een offerte op maat waarin we alle wensen en voorkeuren op een rijtje zetten en zorgen dan dat u een overzicht krijgt van de totale kosten.

Plooisoorten

Naast de kleur en gordijnstof kiest u ook het type plooi. We bieden u verschillende plooisoorten om uw gordijnen mooi af te werken en de gewenste look te creëren. De plooisoorten zijn:

  • enkele plooi
  • dubbele plooi / vlinderplooi
  • driedubbele plooi
  • zeilringen type 2
  • wave plooi
  • plooilint zonder tussenruimte
  • plooilint met tussenruimte

Hoe eenvoudig moet uw gordijn schuiven? Of wilt u dat deze helemaal niet schuifbaar wordt? Ook hierin heeft genoeg keuze, zodat uw raamdecoratie naar uw wens wordt gemaakt. Welke hoogte of afwerking u ook wilt, het is allemaal mogelijk bij Vloeren Centrum.

Ook vitrages

Heeft u liever geen afgesloten ramen maar hecht u toch waarde aan een vorm van privacy, dan zijn vitrages de perfecte raambekleding. Heel makkelijk gezegd, zijn vitrages transparante gordijnen waarmee uw kamer of woonkamer een sfeervolle touch krijgt. Een vitrage hoeft niet wit te zijn, er zijn verschillende kleurmogelijkheden, zoals crème, bruin of mintgroen. Ze zijn overigens met of zonder patronen verkrijgbaar. Dezelfde gordijnmerken die we leveren, bieden ook vitrages. Ontdek de mogelijkheden voor vitrages in onze showroom!

Advies krijgen over het kopen van een gordijn?

Onze experts kunnen u uitgebreid advies geven over de ophangmogelijkheden, gordijnstoffen en kleuren van gordijnen en vitrages. We laten u diverse modellen zien zodat u inspiratie kan opdoen. Afhankelijk van uw voorkeuren bieden we een passend gordijn aan. Kom langs bij onze showroom voor meer informatie over onze collectie en de mogelijkheden. Vloeren Centrum heeft veel mogelijkheden in standaard maten en gordijnen op maat.

WEES NIET VERLEGEN

NEEM CONTACT OP

ADRES

Zonnebaan 16
3542 EC Utrecht

EMAIL ONS

BEL ONS

Tel:   +31 (0) 30 – 238 40 07
Fax: +31 (0) 30 – 238 40 08

Ergens al een offerte?

Wij zijn altijd goedkoper! Vergelijk direct!​

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u direct terug om  een tegenaanbod te doen.