Officiële dealer
Gelasta,tapijt

Tapijten van Gelasta zijn geschikt voor alle ruimtes en van hoge kwaliteit.

Ruim aanbod
Gelasta,tapijt

Op zoek naar de juiste collectie tapijt in uw winkel of de beste kwaliteit voor uw woning of kantoor? Die vindt u bij Gelasta. Wij leveren mooi, duurzaam en betaalbaar tapijt voor woningen, bedrijfspanden en andere gebouwen. I

Wij kennen wereldwijd de juiste adressen voor het beste tapijt. Daarmee garanderen wij woninginrichters een commercieel interessant product en consumenten het tapijt waarnaar ze op zoek zijn. Met onze kennis van de markt adviseren wij u graag over de juiste kwaliteit.

Interieurfoto_Shakespeare website
gelasta-tapijt01
Trappen
Schrader 4 - Formula 93 bewerkt

Bestsellers
Gelasta tapijt
Bekijk volledige aanbod in onze showroom

Foto-Siron-1
Gelasta Siron
Foto-Vancouver
Gelasta Vancouver
Foto-Royal
Gelasta Royal
Foto-Quintet
Gelasta Quintet
Foto-Memphis
Gelasta Memphis
Foto-Diamond
Gelasta tapijt Diamond
Foto-Detroit
Gelasta tapijt Detroit
Foto-Concrete
Gelasta tapijt Concrete
Sfeerfoto-Joy-31170
Gelasta Joy!
Foto-industrial
Gelasta tapijt Industrial
Foto-Houston
Gelasta tapijt Houston
Foto-Atlanta
Gelasta tapijt Atlanta New

Wij hebben alles in eigen beheer.

Leggen van tapijt, visgraat en lamelparket, maar ook van pvc- en laminaatvloeren.

293BETONLICHTGRIJS_1

Gelasta Tapijt

Gelasta levert verschillende typen tapijt aan woninginrichters. Bouclé en frisé zijn daarbij belangrijke soorten. Bouclé tapijten zijn bijzonder duurzaam en geschikt voor bijna alle ruimten in woningen. Het is tapijt dat tegen een stootje kan. Gemaakt om lang mee te gaan. Ideaal voor de hal of de slaapkamer, maar ook geschikt voor kantoren. Gelasta heeft bouclé tapijten met zowel polyamide als polipropyleen garens. Op 400 en 500 cm breedte. Bouclé kenmerkt zich door een structuur met lussen.

Ook frisé tapijt gaat lang mee en is bovendien makkelijk in het onderhoud. Dit tapijtsoort hebben we in verschillende kwaliteiten. Zowel van polyamide als polipropyleen garens. En in veel verschillende kleuren. Zo is er voor elk interieur een passend frisé tapijt. Dankzij de levendige oppervlaktestructuur is frisé tapijt een ‘warme’ aanwinst voor iedere woonruimte. Een garantie voor sfeer en gezelligheid.

Tapijt van Gelasta

Tapijt brengt gezelligheid en sfeer mee in iedere woning, kantoor en gebouw. Tapijten van Gelasta zijn geschikt voor alle ruimtes en van hoge kwaliteit. Ook gaan ze gegarandeerd lang mee. De tapijten zijn niet alleen duurzaam, maar ook van goede kwaliteit en leverbaar in diverse prijsklassen.

U heeft bij een tapijt van Gelasta niet alleen de keuze uit polyamide, polypropyleen en polyester kwaliteit, maar ook keuze uit diverse kleuren. Bent u op zoek naar een Tapijt van Gelasta? Dan bent u bij vloeren-centrum.nl op het juiste adres! Gelasta tapijt kan zowel thuis of op kantoor gebruikt worden, zo geeft u elke ruimte een exclusieve uitstraling. Heeft u de vloer gevonden die aansluit op uw interieurwensen?

Waarom voor ons kiezen?

Garanties CBW-erkende Woonwinkels

CBW-erkende woonwinkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met vier garanties:

2 jaar garantie

Tenminste 2 jaar garantie op je aankoop. Extra productgarantie.

Onpartijdige geschilafhandeling

Mocht je een klacht hebben en er met de ondernemer/retailer niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillenregeling, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

Nette aanbetalingsregeling

Heb je een aanbetaling gedaan en gaat de CBW-erkende winkel failliet? Dan kan je aanspraak maken op de aanbetalingsregeling

Zekerheid

CBW-erkend is het keurmerk voor woonwinkel organisaties. Kopen bij een CBW-erkende winkel betekent Zekerheid met je Aankoop.

Reviews

Wat klanten zeggen over ons

Professioneel vakmanschap

Op zoek naar een Vloer?

Stel je vraag aan een van onze specialisten. We helpen je graag.

Vul onderstaand je naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m contact met je op.

Booking

To book a class, become a member, or rent our studio, please complete this short form. We’ll get back to you as soon as we can.