Officiële dealer
Bonaparte,tapijt

Bonaparte is een topmerk dat in handen is van Tarkett. De vloerbedekking van dit merk staat bekend om de moderne designs, de uitstekende kwaliteit en de scherpe prijs!

Ruim aanbod
Bonaparte tapijt

Tapijt van het merk Bonaparte wordt gekenmerkt door klasse, luxe en een rijke uitstraling. Het tapijt in deze categorie is altijd goed, altijd kleurrijk en er past altijd een soort bij jouw woonwensen.

Bonaparte tapijt kan ook tot een vloerkleed op maat gemaakt worden. In tegenstelling tot al z’n neutrale broers en zussen is tapijt Bonaparte Vintage een echte blikvanger. Dit tapijt heeft een retro look en is een gewaagde keuze. 

bonaparte-vincent_284
bonaparte-vincent-1-sluys-wonen
bonaparte_tapijt_slaapkamer_grijs_fotor.1008x1200
bonaparte-tapijt01

Bestsellers
Bonaparte tapijt
Hieronder staat de tapijten collectie van Bonaparte, die u voor de beste prijs koopt bij vloeren-centrum.nl

bonaparte-chinchilla-vloerkleed-115
Bonaparte Chinchilla
173201VINTAGE_1
Bonaparte Vintage
b2b05415a5aed6aeb3f43b202f123847--esprit-mat
Bonaparte Esprit
Kiras-Dream
Bonaparte Kira's Dream
?????????
Bonaparte Montana
bonaparte-vincent-1-sluys-wonen
Bonaparte Vincent

Wij hebben alles in eigen beheer.

Leggen van tapijt, visgraat en lamelparket, maar ook van pvc- en laminaatvloeren.

PerscentrumWonen_-Persbericht_Vloeren_201703_5

Bonaparte, onderdeel van Tarkett

Bonaparte is dus net als Desso en Parade een merk van Tarkett. Deze internationale aanbieder van vloerbedekking is afkomstig uit Frankrijk en is in 1997 opgericht.

Bonaparte en Parade zijn bekende tapijtmerken uit Nederland, die zijn overgenomen door Tarkett. In 2017 is ook Desso overgenomen. We waren al een goede partner van Desso en door deze overname zijn we sinds 2017 partner van Tarkett geworden. Dankzij onze goede samenwerking bieden we het complete assortiment vloerbedekking aan voor de beste prijs!

Levendige collectie

De tapijten collectie van Bonparte bestaat uit vele levendige designs. Sommige tapijten zijn heel modern en andere passen meer in de romantische en klassieke interieurs. De collectie bestaat vooral uit effen tapijten, maar er is ook Bonaparte Vintage. Dit Vintage tapijt brengt de look van de 60’s en 70′ terug in uw interieur! Dankzij de veelzijdigheid van dit merk is er voor ieder interieur een mooi Bonaparte tapijt te vinden.

Reviews

Wat klanten zeggen over ons

Professioneel vakmanschap

Op zoek naar een Vloer?

Stel je vraag aan een van onze specialisten. We helpen je graag.

Vul onderstaand je naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m contact met je op.

Booking

To book a class, become a member, or rent our studio, please complete this short form. We’ll get back to you as soon as we can.