Betonlook PVC vloeren

Opzoek naar een betonlook PCV vloer? Kom langs in onze showroom.

Betonlook PVC vloeren

De betonlook is razend populair! Maar ‘echt’ beton is niet in alle situaties even handig. Gelukkig is er een heel mooi, praktisch én betaalbaar alternatief.  Betonlook vloer – Een klassieker met een moderne twist. Een vloer met betonlook is een vloer waar mensen niet vaak aan nadenken, wanneer zij hun droomhuis aan het ontwerpen zijn. Maar, waarom dit niet vaak gebruikt wordt is een raadsel; een betonlook vloer ziet er namelijk prachtig uit!

betonlook-pvc-vloer1
betonlook-pvc-vloer2
betonlook-pvc-vloer10
158-Sfeer-detail-Middel-1

Betonlook PVC vloeren - Ontdek onze bestsellers

Bij Vloeren-Centrum vind je de betonlook pvc vloer die bij jouw huis, smaak en woonsituatie
past. Dankzij onze jarenlange ervaring als parketspecialist hebben wij een collectie opgebouwd
die voor elke woonsmaak en prijsklasse een passende parketvloer van hoge kwaliteit biedt.

Wij hebben alles in eigen beheer.

Leggen van visgraat en lamelparket, maar ook van betonlook pvc- en laminaatvloeren.

betonlook-pvc-vloer13

Waarom een PVC vloer met betonlook?

Kies je voor een betonvloer PVC look, dan haal je een stoere vloer in huis met de bijzonder realistische uitstraling van beton – plús de voordelen van PVC. En die zijn legio. Een van de grote voordelen van PVC is dat het uitstekend te combineren is met vloerverwarming. PVC heeft uitstekende waterbestendige eigenschappen, wat ervoor zorgt dat het zeer makkelijker schoon te maken is. Betonlook PVC voelt ook een stuk prettiger aan dan beton en kan indien gewenst met een geluiddempende ondervloer geplaatst worden.

De voordelen van PVC betonlook tegels

Naast dat het natuurlijk tof staat in jouw interieur, zitten er ook een aantal voordelen aan het kiezen voor een PVC betonlook vloer. PVC betonlook tegels zijn niet van steen te onderscheiden en bieden daarnaast een aantal voordelen ten opzichte van een echte beton vloer. Een voelbaar stenen design en steen mineralen tussenlaag zorgen bij een klik PVC tegel vloer voor een extra realistisch resultaat. Of je nou kiest voor een betonlook click PVC tegel of een plak PVC vloer, beide vloeren zijn 100% waterbestendig. Daardoor zijn deze  vloeren eenvoudig schoon te houden en geschikt om in iedere ruimte in je huis te plaatsen. Het maakt dus niet uit of je een betonlook vloer wilt leggen in de woonkamer, badkamer of keuken. De vloeren zijn ideaal voor iedere ruimte in huis! Plak PVC tegels zijn trouwens zonder plint te leggen.

Bekijk onze vloeren in jouw eigen woonkamer

PVC vloeren geluiddempend: geen overlast

Is er sprake van geluidsoverlast door PVC vloeren? Gelukkig niet, want een van de voordelen van een PVC vloer is dat deze heel geluidsarm is. Dit is dan ook een van de redenen waarom mensen het liefst voor een PVC vloer kiezen. Vooral wanneer je in een appartement woont en je aan regels moet voldoen als het gaat om de vloer, is een PVC vloer een zeer goede keuze.

Populaire vloer vanwege natuurlijke en exclusieve uitstraling

Je ziet het steeds vaker terug in woningen: de PVC betonlook vloer. Dit bijzondere motief geeft je woning een moderne uitstraling en is daarnaast ook nog eens goed betaalbaar. Vooral wanneer je kiest voor PVC visgraat vloeren kun je profiteren van een lage prijs. En daar krijg je ook nog eens veel voor terug: een schitterende, trendy betonlook vloer PVC waar je jarenlang van kunt genieten.

Copyright © 2022 vloeren-centrum, All rights reserved. Powered by Smart-Branding.
Reviews

Wat klanten zeggen over ons

Professioneel vakmanschap

Op zoek naar een Vloer?

Stel je vraag aan een van onze specialisten. We helpen je graag.

Vul onderstaand je naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m contact met je op.

Booking

To book a class, become a member, or rent our studio, please complete this short form. We’ll get back to you as soon as we can.