Officiële dealer
BerryAlloc,PVC vloeren

De design PVC vloeren van Berry Alloc zijn gemaakt van vinyl, en doordat BerryAlloc zoveel aandacht aan de details besteed, zien ze er uiterst natuurgetrouw uit.

Ruim aanbod
BerryAlloc,vloeren

Bij Berry Alloc heeft u een ruime keuze in klik PVC vloeren en verlijmde PVC vloeren. De collectie van Berry Alloc is onderverdeeld in drie verschillende series, met elk hun unieke eigenschappen. Het aanbod van Berry Alloc varieert van tegel PVC vloeren tot aan PVC stroken met een houtdecor. De klik PVC vloeren uit de series Style en Pure zijn voorzien van het DreamClick®-kliksysteem, waardoor het installeren van deze Berry Alloc PVC vloeren makkelijker is dan ooit.

Het Belgische merk Berry Alloc staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Verdient uw huis ook het beste? Stap dan in de wereld van Berry Alloc en laat u inspireren.

white-oiled-oak-shipdeck-5542-rsh
berryalloc-click-spirit-home-click-comfort-40-plan
berryalloc-click-pure-planks-columbian-oak-636m
silk-rsh_3

Bestsellers
BerryAlloc vinylvloeren
Bekijk volledige aanbod in onze showroom

image-2
Spirit Home Click Comfort 40 Planks
image
Spirit Pro Click Comfort 55 Planks
image-1
Spirit Pro Click Comfort 55 Tiles
image-6
Spirit Pro Gluedown 55 Planks
image-7
Style Planks​
image-5
Spirit XL Click Comfort 55 Planks

BerryAlloc PVC

In het assortiment van vloeren-centrum vindt u een selectie PVC tegels, die geschikt zijn voor iedere ruimte. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk het hier of kom langs in onze showroom in Utrecht.

BerryAlloc PVC vloeren

Waarom is het zo’n goede keus om uw ruimte te voorzien van een Berry Alloc PVC vloer? Of u nu zoekt naar een vloer voor uw badkamer, keuken, slaapkamer, woonkamer of zelfs kantoor; een PVC vloer uit de collectie van Berry Alloc zijn perfecte allrounders! Berry Alloc combineert design met performance. De vloeren zijn makkelijk te onderhouden en zijn erg duurzaam.

Hieronder vindt u nog meer voordelen en positieve kenmerken van de PVC vloeren uit de Berry Alloc collectie.

  • Waterbestendig; de PVC vloeren in de Spirit serie van Berry Alloc zijn volledig waterbestendig. Ze zijn daardoor goed geschikt om te plaatsen in vochtige ruimtes, zoals een badkamer of een keuken.
  • Belgische productie; de PVC vloeren uit de Style en uit de Pure serie worden geproduceerd in België. Het voordeel hiervan is dat ze de kwaliteit perfect kunnen controleren tijdens het hele productieproces.
  • Ftalaatvrij; alle PVC vloeren van Berry Alloc zijn volledig vrij van ftalaten. Ftalaten zijn chemische stoffen die door sommigen worden gebruikt bij de productie van PVC vloeren. Bij Berry Alloc wordt ervoor gezorgd dat deze stoffen tijdens het productieproces niet nodig zijn. Ftalaten zijn echter niet verboden, maar Berry Alloc vindt het milieu belangrijk en kiest er daarom voor om deze stof niet te gebruiken.
  • 100% recyclebaar; de PVC vloeren uit de Berry Alloc series Pure en Style zijn volledig recyclebaar!

Bekijk onze vloeren in jouw eigen woonkamer

Wat onderscheidt ons van de rest?

Beste Service - De beste vloeren binnendienst staat nog steeds voor je klaar!

Beste Service

De beste vloeren binnendienst staat voor je klaar!

Wij gebruiken ALLEEN hoogwaardige producten | Géén bouwmarkt kwaliteit.

Bij Vloeren-Centrum, is het efficiënt leveren van kwalitatief hoogwaardige producten prioriteit. Samen zorgen wij ervoor dat u als klant niet misgrijpt en de juiste vloer voor de juiste toepassing gebruikt. 

GEEN onverwachte kosten achteraf | Transparant en duidelijk, wel zo fijn

Duidelijk en transparant: een belangrijk aspect in een prettige en succesvolle samenwerking.

Duidelijke all-incl. prijzen voor uw vloer | Gemakkelijk en snel.

Bij ons alleen duidelijke all-in prijzen. Geen onverwachte kosten achteraf. Weet waar u aantoe bent. 

Populaire vloer vanwege natuurlijke en exclusieve uitstraling

Bij vloeren-centrum geniet je van de aller beste prijzen van Nederland en de hoogste kwaliteit binnen de vloerenbranche.

Wij zijn gespecialiseerd in vloeren met leggen en leveren  in de meeste gevallen binnen 4 weken jouw! Onze parketteurs zijn professioneel en communicatief vaardig. Zekerheid, vertrouwen en klantvriendelijkheid zijn bij ons belangrijke pijlers.

Mail of bel ons op 030 – 238 40 07 met al je vragen.

Kies nu voor één van onze vloeren all-in deals | Een duidelijke prijs vooraf = Geen verrassingen achteraf!

Waarom voor ons kiezen?

Garanties CBW-erkende Woonwinkels

CBW-erkende woonwinkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met vier garanties:

2 jaar garantie

Tenminste 2 jaar garantie op je aankoop. Extra productgarantie.

Onpartijdige geschilafhandeling

Mocht je een klacht hebben en er met de ondernemer/retailer niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillenregeling, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

Nette aanbetalingsregeling

Heb je een aanbetaling gedaan en gaat de CBW-erkende winkel failliet? Dan kan je aanspraak maken op de aanbetalingsregeling

Zekerheid

CBW-erkend is het keurmerk voor woonwinkel organisaties. Kopen bij een CBW-erkende winkel betekent Zekerheid met je Aankoop.

Reviews

Wat klanten zeggen over ons

Professioneel vakmanschap

Op zoek naar een Vloer?

Stel je vraag aan een van onze specialisten. We helpen je graag.

Vul onderstaand je naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m contact met je op.

Booking

To book a class, become a member, or rent our studio, please complete this short form. We’ll get back to you as soon as we can.