Officiële dealer
Belakos,tapijt

Voor een scherpste prijs en eenvoudig top kwaliteit ondervloeren bestellen.

Ruim aanbod
Belakos,tapijt

Onze collectie Belakos tapijt is zeer uitgebreid. We bieden daarnaast vele goede en betaalbare ondertapijten aan. Op alle vloerbedekking zit onze laagste prijsgarantie. U weet dus zeker dat u nooit te veel betaalt.

Verder brengen we geen verzendkosten in rekening en staan we klaar met persoonlijk advies. U kunt uw nieuwe vloerbedekking uiteraard ook door ons laten leggen. We hebben veel ervaring en bieden exclusief voor klanten een professionele legservice aan.

belakos-home-collectie-diamond-woonkamer-1
Aura1__
belakos-resistanz-glorious-35-slaapkamer
belakos-home-collectie-bellini-104

Bestsellers
Belakos tapijt
Bekijk volledige aanbod in onze showroom

Wij hebben alles in eigen beheer.

Leggen van tapijt, visgraat en lamelparket, maar ook van pvc- en laminaatvloeren.

tapijt-blok3-1

Belakos Tapijt

Belakos tapijt, is tapijt met een goede prijs en kwaliteitverhouding. Belakos tapijt is een geschikte vloerbedekking voor thuis of op kantoor en dankzij de lage warmtedoorlaatweerstand kunt u zorgeloos gebruik maken van vloerverwarming. Welke stijl u ook in huis heeft, Belakos heeft de juiste vloer voor u in huis. Belakos levert verschillende (tapijt)vloeren die passen bij uw wensen en interieur. Het tapijt is zacht, heeft een warme uitstraling en ziet er uitnodigend uit. Belakos tapijt creëert sfeer, warmte en een natuurlijke uitstraling in huis. Het geeft een gevoel van thuis zijn en geeft een lekker warm en zacht gevoel aan uw voeten

Over Belakos

De hoogwaardige tapijten van Belakos zijn gemaakt volgens de laatste trends. Ze zijn mooi voor in huis, maar zijn ook geschikt voor bedrijfsruimtes, zoals kantoren, vergadercentra, winkel en hotelkamers. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook heel praktisch. Ze hebben een lange levensduur waardoor u er lang van kunt genieten. Deze vloerbedekking is onderhoudsvriendelijk, antistatisch, geluiddempend, UV-licht bestendig en bijna altijd te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Bekijk onze vloeren in jouw eigen woonkamer

Wat onderscheidt ons van de rest?

Beste Service - De beste vloeren binnendienst staat nog steeds voor je klaar!

Beste Service

De beste vloeren binnendienst staat voor je klaar!

Wij gebruiken ALLEEN hoogwaardige producten | Géén bouwmarkt kwaliteit.

Bij Vloeren-Centrum, is het efficiënt leveren van kwalitatief hoogwaardige producten prioriteit. Samen zorgen wij ervoor dat u als klant niet misgrijpt en de juiste vloer voor de juiste toepassing gebruikt. 

GEEN onverwachte kosten achteraf | Transparant en duidelijk, wel zo fijn

Duidelijk en transparant: een belangrijk aspect in een prettige en succesvolle samenwerking.

Duidelijke all-incl. prijzen voor uw vloer | Gemakkelijk en snel.

Bij ons alleen duidelijke all-in prijzen. Geen onverwachte kosten achteraf. Weet waar u aantoe bent. 

Populaire vloer vanwege natuurlijke en exclusieve uitstraling

Bij vloeren-centrum geniet je van de allerlaagste prijzen van Nederland en de hoogste kwaliteit binnen de vloerenbranche.

Wij zijn gespecialiseerd in vloeren met leggen en garanderen  binnen 4 weken jouw vloer op te leveren! Onze parketteurs zijn professioneel en communicatief vaardig. Zekerheid, vertrouwen en klantvriendelijkheid zijn bij ons belangrijke pijlers.

Mail of bel ons op 030 – 238 40 07 met al je vragen.

Kies nu voor één van onze vloeren all-in deals | Een duidelijke prijs vooraf = Geen verrassingen achteraf!

Waarom voor ons kiezen?

Garanties CBW-erkende Woonwinkels

CBW-erkende woonwinkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met vier garanties:

2 jaar garantie

Tenminste 2 jaar garantie op je aankoop. Extra productgarantie.

Onpartijdige geschilafhandeling

Mocht je een klacht hebben en er met de ondernemer/retailer niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillenregeling, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

Nette aanbetalingsregeling

Heb je een aanbetaling gedaan en gaat de CBW-erkende winkel failliet? Dan kan je aanspraak maken op de aanbetalingsregeling

Zekerheid

CBW-erkend is het keurmerk voor woonwinkel organisaties. Kopen bij een CBW-erkende winkel betekent Zekerheid met je Aankoop.

Reviews

Wat klanten zeggen over ons

Professioneel vakmanschap

Op zoek naar een Vloer?

Stel je vraag aan een van onze specialisten. We helpen je graag.

Vul onderstaand je naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m contact met je op.

Booking

To book a class, become a member, or rent our studio, please complete this short form. We’ll get back to you as soon as we can.